SUPERPIPAPO

In Style with Your Pet!

The Most Original Handmade Designs for Dogs & Cats

Originele Hondenpenning of Kattenpenning van Olijfhout

Bestel een Originele Hondenpenning of Kattenpenning, handgemaakt van Olijfhout. Elke katten of hondenpenning wordt handgemaakt van het hout van olijfbomen uit de Spaanse “campo”. Superpipapo wilde een originele hondenpenning of kattenpenning bedenken, anders dan anders, en het idee de penningen van olijfhout te maken was snel geboren!

Originele hondenpenning of kattenpenning van olijfhout.
Originele hondenpenning of kattenpenning van olijfhout met naam en telefoonnummer.

Het idee is eenvoudig. Er wordt een houten schijfje met de hand gezaagd. Met een laser wordt de naam van je hond of kat erop gegraveerd en als je wilt een telefoonnummer. Het Olijfhout werd eerst met de hand beschreven. Dit was vanwege de hardheid erg lastig en het resultaat met een laser is echter minimaal net zo mooi. De originele hondenpenning of kattenpenning wordt afgewerkt met met een dubbele sterke laklaag. De penning wordt geleverd met een dubbele roestvrij stalen (Inox) ring. En klaar: een originele katten of hondenpenning die speciaal voor jouw huisdier gemaakt is. Origineel, natuurlijk, sterk en licht, dus comfortabel!

Bestel je er één of meer, neem in overweging dat je bestelling één of twee dagen langer kan duren dan normaal. Het maken van de penning heeft zijn tijd nodig.

Denk bij het doorgeven van de informatie die je op de penning wilt aan de grootte van de penning en de hoeveelheid gegevens. Alleen een naam op de ene kant en een telefoon nummer op de ander geeft een mooier effect dan wanneer er meer op moet staan. Denk ik dat het niet lukt dat hoor je dit.

Ga snel naar de webwinkel en bestel jouw originele Hondenpenning of kattenpenning van olijfhout of katten penning!

Veel plezier er mee!

Superpipapo

Informatie: waarom een hondenpenning?