Kundenrezensionen über Superpipapo: In Style with Your Pet!

Zusammenfassung
positive98.5%(129 Bewertungen)
Durchschnittliche Bewertung: 9.8/10neutral1.5%(2 Bewertungen)
Anzahl der Bewertungen: 131negative0%(0 Bewertungen)

- BITTE HINTERLASSEN SIE IHRE EIGENE REZENSION ÜBER SUPERPIPAPO! Natürlich hoffen wir dass Sie zufrieden sind. Aber wir möchten auch gerne hören was Ihrer Meinung nach anders gemacht werden könnte! Vielen Dank im Voraus!


perfekt
rating
wie immer, alles allerbestens!
Susanna G.2021-04-16
Fijne, persoonlijke ervaring
rating
Betrokken medewerkers, snelle communicatie en levering, plus hele mooie producten. Mijn complimenten!
CP d.2021-04-16
Prachtige hondenpenning
rating
Zeer mooie hondenpenning aangekocht. Mooi afgewerkt en goede kwaliteit! Een aanrader
Elisabeth D.2021-04-16
Hundehalsband
rating
Wunderschön, gute Verarbeitung, schnelle Lieferung, Top
katja i.2021-03-23
Collar de flores
rating
Estoy contentísima. Es precioso. Y vosotros encantadores. Un diez. Muchas graciss
Claudia A.2021-03-15
Collar
rating
Perfecto. Llegó estupendamente. Pero sobre todo el trato tan amable. Lo recomiendo con un 10.
Claudia A.2021-02-26
Retour suite achat
rating
Très bonne qualité, je l’adore sur ma chienne.
Merci
PS
Pensez à mettre un passant sur le collier.
laura i.2021-02-17
Penning van hout voor Jonaz!
rating
Deze week een supermooie penning ontvangen voor Jonaz.
Ziet er top uit!
Echt origineel gedaan. Ik ben er dan ook erg blij mee!
Marijke V.2021-02-15
Wahouuuuuu
rating
Je viens de recevoir le petit harnais, le collier, la medaille et la laisse de ma petite teckel kaninchen de 2.5 mois et j'en suis emballée !! vous êtes vraiment fabuleux :-) encore mieux que prévue !! j'adore !! je vous recommande vivement à tout le monde ! Merciiii
Geraldine C.2021-02-10
penning hond
rating
Prima
C. N.2021-01-14
Prachtige originele naam penning
rating
Wat een geweldige Penning Hij staat super Inmiddels heb ik er ook al iemand anders heel blij mee gemaakt
L.H C.2020-12-29
Superpipapo is super
rating
Uitstekende webwinkel en service. Heel tevreden over.
Een aanrader.
Elly M.2020-11-27
Kattenhalsband
rating
Skye geniet zichtbaar van haar nieuwe halsband!
Evi H.2020-11-22
Top!
rating
Super mooie bandjes voor onze 2 katten Ed en Jack. Mooi afgewerkt en een leuke hanger voor naam en evt telefoonnummer. Snelle levering en top contact over status bestelling en levering. Blij mee. Aanrader!
Tamara Piper
Tamara P.2020-11-21
Eyüp Sultan, Bengaal
rating
Leuke website. "Anders dan anders collectie"
De aankoop is goed bevallen, ook door mijn omgeving
Bert S.2020-08-28
Hundehalsbänder/Leinen
rating
Suuuuuper schöne, individuelle Leinen, Halsbänder ect für Hunde. Tolle Verarbeitung. Sie kommen sehr gut bei meinen Kunden an! Werde bald wieder neue Ware bestellen. Ich freue mich schon. 10000 Dank. Moni
Monika H.2020-08-28
Precioso collar
rating
Es igual que la imagen de la web. Muy bien hecho y mi gatita está preciosa con el
Vicky M.2020-08-27
Wauw, unieke, mooie kwaliteit en super service
rating
Prachtige originele handgemaakte kattenhalsbanden.
Stevig en toch helemaal van soepel leer. Mooi afgewerkt. 2 bandjes besteld waarvan 1 met afwijkend ontwerp. We krijgen veel complimenten van andere over de halsbanden en ook de kattenpenning van olijfhout valt erg in de smaak. Vriendelijk contact, ze denken met je mee als je het ontwerp net iets anders wilt en dat ook nog met een snelle levering uit Spanje. Super blij!
A. M.2020-08-18
Penning hond
rating
We zijn heel blij met de gegraveerde penning voor de hond. Dankjewel!
C. N.2020-08-18
Treesje Hulsken
rating

Wij zijn uiteindelijk tevreden maar hebben het nekbandje van het tuigje moeten verlengen. Het staat haar prachtig!

Mirjam H.2020-08-17
Antworten:

We zijn blij dat het gelukt is. Wij hanteren een gemiddelde lengte van het verbindingstuk....Dat is eigenlijk altijd voldoende..Maar uiteraard, er zijn veel verschillende soorten honden en verhoudingen....Goed dat het zo is opgelost en nthousiast over het reultaat!
Bedankt en groeten, Jeroen & Rikst - Superpipapo

Superpipapo: In Style with Your Pet! - Durchschnittliche Bewertung: 9.8/10 - Anzahl der Bewertungen: 131
Zeige 1 - 20 von 0 Artikeln