Customer reviews about Superpipapo: In Style with Your Pet!

Summary
positive97.5%(79 reviews)
Average rating: 9.8/10neutral2.5%(2 reviews)
Number of reviews: 81negative0%(0 reviews)

- PLEASE LEAVE YOUR OWN OPINION ABOUT SUPERPIPAPO! Sure we hope you are satisfied. But also we are pleased to hear what according to you can be done differently! Many thanks in advance!


Nuestro Scottish Fold precioso con su collar
rating
Estamos muy contentos con los productos adquiridos en Superpipapo: un collar de cuero y una placa identificativa muy originales. Además de llamativos y bonitos, están muy bien elaborados, con mucho perfeccionismo y gusto. Los materiales empleados son de muy buena calidad. Muy recomendable para todas aquellas personas que tengan mascotas y quieran un collar o arnés espectacular. Muchas gracias.
Marga E.02/07/2019
Placa SAM (Palma de Mallorca, España)
rating
Excelente trabajo, trato muy familiar y directo, placa de calidad excepcional, estamos muy contentos y lo recomendamos a todo el que quiera darle un toque exclusivo y original a su mascota!!
Lenka M.01/27/2019
Aanrader
rating
Voor iedereen die graag iets bijzonders wil voor zijn huisdier!!! Superkwaliteit en bijzonder mooie ontwerpen!!!
Debby B.01/03/2019
Webshop
rating
Krijgt mooi optijd bericht van je bestelling en wanneer die verzonden wordt.
Heel fijn dat je voor je eigen taal kunt kiezen!
Willeke S.12/17/2018
Galgo hondenhalsband en riem voor Bella
rating
Heel mooi, handig in gebruik. Zit prima, gesp werkt goed.
Paar puntjes: galgo halsband kan 1 cm breder en de riem wel 20 cm langer. Ik wil graag een foto sturen, maar dat kan hier niet en ik gebruik geen Facebook.
M T M.12/05/2018
collier
rating
superbe collier ! merci a vous
Sandrine B.11/02/2018
Nette webwinkel
rating
Webwinkel is overzichtelijk en helder.
Leontine R.10/18/2018
Viel schöner als gedacht!
rating
Ich bin total begeistert. Kurz zuvor hatte ich eine Metallmarke bestellt, die aufgrund der Adresse viel zu groß und plump ausfiel. Nie hätte ich gedacht, dass diese hier so zierlich ausfallen könnte und dennoch mit Namen und kompletter Adresse verstehen. Dabei ist sie so schön, klappert nicht und wurde schon viel bewundert. Sehr schneller Versand. Werde ich immer wieder kaufen.
Ute S.10/07/2018
Heel mooi!!
rating
Vind de bandjes prachtig en ook nog voor een leuke prijs.Ook de penning van hout is erg mooi. Echt super!!!
saskia s.10/03/2018
Zeer mooi
rating

Zeer mooie halsband, prachtig afgewerkt. Helaas veel te groot, dus ligt in de kast. De band had gerust drie centimeter korter mogen zijn en de gaatjes dus meer opgeschoven. Jammer dat hij nu in de kast ligt en ik haar een ander moet aandoen, dat belange zo mooi niet is, maar haar wel past...

kelly c.09/14/2018
Answer:

Hallo Kelly. Het spijt ons. Kattenhalsbanden maken we maar in één maat die de meeste katten past. Helaas in jouw geval niet. Je kunt ons de halsband gewoon terugsturen en dan krijg je je geld terug. Omdat je hem zo mooi vind kun je hem misschien ook bewaren voor misschien een nieuw kat in de toekomst. Of wellicht also Kado? We wachten af wat het wordt. Groetjes, Jeroen - Superpipapo -----------------


Antwoord van Kelly: 


Hey Rikst en Jeroen 



Geen probleem, mijn Siamees (9m) is nog niet volledig volgroeid dus ik laat het nog eventjes aan kant liggen. Ik heb er al mijn telefoonnr ingeschreven aan de binnenkant, dus terugsturen of cadeau doen is geen optie. Bedankt voor de feedback! Vele groetjes terug! 


Kelly 


Verstuurd vanaf mijn iPhone

Original y Preciosa placa!
rating
Ya he perdido la cuenta de las placas identificativas que he comprado para mi peludo y para todos mis peludos amigos. Llaman la atención en el parque por su originalidad y calidad. Mi perro está muy guapo con ella. Muchas gracias como siempre! Nos encanta!
Alexander D.09/10/2018
Tengo 7 gatos
rating
atengo 7 gatos y todos tienen su collar superpipapo. Son los más bonitos de todo el pueblo y cada vez que vamos al veterinario con alguno de ellos alucinan con los collares.
JORDI R.09/04/2018
Top
rating
Mooi website, duidelijke info.
Willeke S.09/03/2018
Supermooie hondenpenning!
rating
Dank voor de mooie, originele olijfhouten hondenpenning. Het is een erg fraaie penning en tegelijkertijd ook heel fijn voor de hond omdat de penning geen "lawaai" maakt aan de riem. Erg geslaagd!!
Christy S.09/03/2018
Armband okergeel
rating
Ik ben erg blij met mijn mooie armband.
vivian d.08/19/2018
Halsband & Anhänger
rating
Meine drei Hunde haben je ein Halsband und einen Olivenholz Anhänger, sie sehen toll aus. Super Service, netter Kontakt und klasse Qualität.
Ich kann Superpipapo weiter empfehlen.
Lg Melanie Wodack
Name N.08/18/2018
Fantastic Service and Quality Collars
rating
I can't fault the level of service I received. I was kept up to date throughout the ordering process and the 2 cat collars I received were excellent quality and look fantastic on my 2 cats. I would fully recommend and would definitely use Superpipapo again.
Nick T.08/13/2018
Super schöne Halsbänder
rating
Habe bereits verschiedene Halsbänder bestellt und bin begeistert
Martina B.08/13/2018
Julie
rating
My dog Amber and I love your designs and own about 8 bracelets and 4collars now...they are our treat to ourselves...we love Superpipapo....!!!
Julie U.07/07/2018
⭐⭐⭐⭐⭐
rating
Super Shop ❤super ware, qualitativ sehr hochwertig ❤ einfach nur Wahnsinn ⭐⭐⭐⭐⭐
Simone W.07/07/2018
Superpipapo: In Style with Your Pet! - Average rating: 9.8/10 - Number of reviews: 81
Showing 1 - 20 of 0 items