Customer reviews about Superpipapo: In Style with Your Pet!

Summary
positive98.5%(133 reviews)
Average rating: 9.9/10neutral1.5%(2 reviews)
Number of reviews: 135negative0%(0 reviews)

- PLEASE LEAVE YOUR OWN OPINION ABOUT SUPERPIPAPO! Sure we hope you are satisfied. But also we are pleased to hear what according to you can be done differently! Many thanks in advance!


super mooi
rating
lang gezocht maar gevonden! super mooi, Boefie ging er helemaal voor poseren, staat heel mooi. nadeel: krijg complimenten en andere honden zijn wel beetje jaloers. is mooi gemaakt en afgewerkt en pasvorm is prima.
service perfect wat wil je nog meer? aanrader!
rosina b.05/01/2021
100%
rating

Geen brol. Mooi afgewerkt en stevige kwaliteit. En niet duur.

Ingrid D.05/01/2021
Answer:

Hallo Ingrid, bedankt voor je commentaar. Blij dat je er blij mee bent. We hopen op wat mooie fotos van beide katten. Groetjes, Jeroen & Rikst

Honden Penning
rating
Prachtig origineel product, goede service!
Tanja N.04/22/2021
PRECIOSO Y ORIGINAL
rating
Es una placa identificativa diferente. Muy bonita y original
Nora G.04/22/2021
perfekt
rating
wie immer, alles allerbestens!
Susanna G.04/16/2021
Fijne, persoonlijke ervaring
rating
Betrokken medewerkers, snelle communicatie en levering, plus hele mooie producten. Mijn complimenten!
CP d.04/16/2021
Prachtige hondenpenning
rating
Zeer mooie hondenpenning aangekocht. Mooi afgewerkt en goede kwaliteit! Een aanrader
Elisabeth D.04/16/2021
Hundehalsband
rating
Wunderschön, gute Verarbeitung, schnelle Lieferung, Top
katja i.03/23/2021
Collar de flores
rating
Estoy contentísima. Es precioso. Y vosotros encantadores. Un diez. Muchas graciss
Claudia A.03/15/2021
Collar
rating
Perfecto. Llegó estupendamente. Pero sobre todo el trato tan amable. Lo recomiendo con un 10.
Claudia A.02/26/2021
Retour suite achat
rating
Très bonne qualité, je l’adore sur ma chienne.
Merci
PS
Pensez à mettre un passant sur le collier.
laura i.02/17/2021
Penning van hout voor Jonaz!
rating
Deze week een supermooie penning ontvangen voor Jonaz.
Ziet er top uit!
Echt origineel gedaan. Ik ben er dan ook erg blij mee!
Marijke V.02/15/2021
Wahouuuuuu
rating
Je viens de recevoir le petit harnais, le collier, la medaille et la laisse de ma petite teckel kaninchen de 2.5 mois et j'en suis emballée !! vous êtes vraiment fabuleux :-) encore mieux que prévue !! j'adore !! je vous recommande vivement à tout le monde ! Merciiii
Geraldine C.02/10/2021
penning hond
rating
Prima
C. N.01/14/2021
Prachtige originele naam penning
rating
Wat een geweldige Penning Hij staat super Inmiddels heb ik er ook al iemand anders heel blij mee gemaakt
L.H C.12/29/2020
Superpipapo is super
rating
Uitstekende webwinkel en service. Heel tevreden over.
Een aanrader.
Elly M.11/27/2020
Kattenhalsband
rating
Skye geniet zichtbaar van haar nieuwe halsband!
Evi H.11/22/2020
Top!
rating
Super mooie bandjes voor onze 2 katten Ed en Jack. Mooi afgewerkt en een leuke hanger voor naam en evt telefoonnummer. Snelle levering en top contact over status bestelling en levering. Blij mee. Aanrader!
Tamara Piper
Tamara P.11/21/2020
Eyüp Sultan, Bengaal
rating
Leuke website. "Anders dan anders collectie"
De aankoop is goed bevallen, ook door mijn omgeving
Bert S.08/28/2020
Hundehalsbänder/Leinen
rating
Suuuuuper schöne, individuelle Leinen, Halsbänder ect für Hunde. Tolle Verarbeitung. Sie kommen sehr gut bei meinen Kunden an! Werde bald wieder neue Ware bestellen. Ich freue mich schon. 10000 Dank. Moni
Monika H.08/28/2020
Superpipapo: In Style with Your Pet! - Average rating: 9.9/10 - Number of reviews: 135
Showing 1 - 20 of 0 items