Customer reviews about Superpipapo: In Style with Your Pet!

Summary
positive98.4%(124 reviews)
Average rating: 9.8/10neutral1.6%(2 reviews)
Number of reviews: 126negative0%(0 reviews)

- PLEASE LEAVE YOUR OWN OPINION ABOUT SUPERPIPAPO! Sure we hope you are satisfied. But also we are pleased to hear what according to you can be done differently! Many thanks in advance!


Collar
rating
Perfecto. Llegó estupendamente. Pero sobre todo el trato tan amable. Lo recomiendo con un 10.
Claudia A.02/26/2021
Retour suite achat
rating
Très bonne qualité, je l’adore sur ma chienne.
Merci
PS
Pensez à mettre un passant sur le collier.
laura i.02/17/2021
Penning van hout voor Jonaz!
rating
Deze week een supermooie penning ontvangen voor Jonaz.
Ziet er top uit!
Echt origineel gedaan. Ik ben er dan ook erg blij mee!
Marijke V.02/15/2021
Wahouuuuuu
rating
Je viens de recevoir le petit harnais, le collier, la medaille et la laisse de ma petite teckel kaninchen de 2.5 mois et j'en suis emballée !! vous êtes vraiment fabuleux :-) encore mieux que prévue !! j'adore !! je vous recommande vivement à tout le monde ! Merciiii
Geraldine C.02/10/2021
penning hond
rating
Prima
C. N.01/14/2021
Prachtige originele naam penning
rating
Wat een geweldige Penning Hij staat super Inmiddels heb ik er ook al iemand anders heel blij mee gemaakt
L.H C.12/29/2020
Superpipapo is super
rating
Uitstekende webwinkel en service. Heel tevreden over.
Een aanrader.
Elly M.11/27/2020
Kattenhalsband
rating
Skye geniet zichtbaar van haar nieuwe halsband!
Evi H.11/22/2020
Top!
rating
Super mooie bandjes voor onze 2 katten Ed en Jack. Mooi afgewerkt en een leuke hanger voor naam en evt telefoonnummer. Snelle levering en top contact over status bestelling en levering. Blij mee. Aanrader!
Tamara Piper
Tamara P.11/21/2020
Eyüp Sultan, Bengaal
rating
Leuke website. "Anders dan anders collectie"
De aankoop is goed bevallen, ook door mijn omgeving
Bert S.08/28/2020
Hundehalsbänder/Leinen
rating
Suuuuuper schöne, individuelle Leinen, Halsbänder ect für Hunde. Tolle Verarbeitung. Sie kommen sehr gut bei meinen Kunden an! Werde bald wieder neue Ware bestellen. Ich freue mich schon. 10000 Dank. Moni
Monika H.08/28/2020
Precioso collar
rating
Es igual que la imagen de la web. Muy bien hecho y mi gatita está preciosa con el
Vicky M.08/27/2020
Wauw, unieke, mooie kwaliteit en super service
rating
Prachtige originele handgemaakte kattenhalsbanden.
Stevig en toch helemaal van soepel leer. Mooi afgewerkt. 2 bandjes besteld waarvan 1 met afwijkend ontwerp. We krijgen veel complimenten van andere over de halsbanden en ook de kattenpenning van olijfhout valt erg in de smaak. Vriendelijk contact, ze denken met je mee als je het ontwerp net iets anders wilt en dat ook nog met een snelle levering uit Spanje. Super blij!
A. M.08/18/2020
Penning hond
rating
We zijn heel blij met de gegraveerde penning voor de hond. Dankjewel!
C. N.08/18/2020
Treesje Hulsken
rating

Wij zijn uiteindelijk tevreden maar hebben het nekbandje van het tuigje moeten verlengen. Het staat haar prachtig!

Mirjam H.08/17/2020
Answer:

We zijn blij dat het gelukt is. Wij hanteren een gemiddelde lengte van het verbindingstuk....Dat is eigenlijk altijd voldoende..Maar uiteraard, er zijn veel verschillende soorten honden en verhoudingen....Goed dat het zo is opgelost en nthousiast over het reultaat!
Bedankt en groeten, Jeroen & Rikst - Superpipapo

Chapa identificacion
rating
Como ya dije en otra ocasion, es muy bonita, original y elegante, la unica pega es que tarda en llegar, pero bueno, correos es correos...
carlos d.06/18/2020
Goed
rating
Overzichtelijk en veel keuze. Bestellen gaat prima. Zeer tevreden
Chimene H.02/05/2020
une belle boutique au nom surprenant
rating

je ne sais pas quelle est l'histoire de cette boutique, mais la qualité est au rendez vous et une creativité également poursuivez ainsi

FLEUR C.05/17/2020
halsband, riem en hondenpenning
rating
super tevreden, zeer goede service, supervriendelijke eerlijke mensen, zeer mooie design halsbanden en riemen. groetjes uit belgie, Carla en bandiet
carla h.05/12/2020
Unique products and very good customer care
rating
Nicely handcrafted articles with a professional customer service, making sure that what you order fits to your needs.
Gabor O.05/04/2020
Superpipapo: In Style with Your Pet! - Average rating: 9.8/10 - Number of reviews: 126
Showing 1 - 20 of 0 items