Customer reviews about Superpipapo: In Style with Your Pet!

Summary
positive97.8%(89 reviews)
Average rating: 9.8/10neutral2.2%(2 reviews)
Number of reviews: 91negative0%(0 reviews)

- PLEASE LEAVE YOUR OWN OPINION ABOUT SUPERPIPAPO! Sure we hope you are satisfied. But also we are pleased to hear what according to you can be done differently! Many thanks in advance!


Alles wunderbar
rating
Ich habe schon mehrere Halsbänder für unsere Hundinnen hier gekauft und bin nach wie vor begeistert
Katja L.06/13/2019
Repetimos!
rating
Hace 4 años compramos dos placas de madera para nuestros perretes y todavía nos duran en perfecto estado!
Ahora hemos comprado dos mas para otros arneses y tenerlas de repuesto por si se nos pierden.
Ingrid S.05/27/2019
Genial
rating
Mi perrita Diva y yo estamos super contentas tanto con el diseño de la placa identificativa como con su tamaño y acabado.
Viene con un barniz brillante para no estropearse y el tamaño pequeño para mi perra de 6,5 kilos resulta perfecto.
Estamos muy satisfechas.
Muchas gracias, Jeroen y todo el equipo de Superpipapo en general.
Un saludo, Andrea.
Andrea I.05/18/2019
Boheems design honden halsband
rating
blij met Silke haar mooie halsband.
prachtige website en bijzondere producten.
Thea.
Thea A.04/27/2019
Kattenpenning
rating
Luna (de poes) en ik zijn heel erg tevreden over de mooie penning....Zit er over te denken om er nog 1 voor de andere kat (Billie) te bestellen...
wilco h.04/25/2019
Tienda
rating

Tuve un problema con un collar e inmediatamente se pusieron en contacto conmigo para solucionar el problema,ahí es donde se ve la profesionalidad, me enviaban otro a coste cero.
En su momento hice un comentario al respecto,pero ahora no me deja rectificar debido a que ya di mi opinión en su día,así que lo hago a través de Facebook.
Volveré a comprar en superpipago, tienen artículos originales y diferentes y me han demostrado que ante un problema dan la cara,muchas gracias

Carmen R.03/26/2019
Answer:

Gracias Carmen. ¡Nos alegramos que al final estas tan contenta! Un saludo, Jeroen & Rikst

Halsband en penning .
rating

Super blij zijn Nash en ik met de halsband en de penning . Uit ervaring weet ik ook dat de halsband mooi blijft tijdens het dragen ervan . Ainsi heeft al zon 1 1/2 jaar een halsband en deze ziet er nog super uit .

nash v.03/15/2019
Answer:

Hallo Conny, bedankt dat je nog even de tijd hebt genomen voor dit bericht! Goed te horen. We wachten de foto´s van Nash rustig af zoals afgesproken via Facebook....Gaat vast een keer lukken. Groetjes Rikst & Jeroen

Super service!!
rating
Thanks! Was een geslaagd cadeautje. Jullie hanteren een fantastische service Vr gr Madelon
madelon o.03/12/2019
Super!
rating
Ik heb de penningen van hout besteld. Ze zijn voor aan de door mij zelfgemaakte riemen, voor onze bruiloft. De hondjes zijn helemaal in stijl ermee!!! Zo gaaf!
Ik ben er heel blij mee!!
naomi v.02/19/2019
10*
rating
Wir sind wieder sehr begeistert
Simone W.02/19/2019
Nuestro Scottish Fold precioso con su collar
rating
Estamos muy contentos con los productos adquiridos en Superpipapo: un collar de cuero y una placa identificativa muy originales. Además de llamativos y bonitos, están muy bien elaborados, con mucho perfeccionismo y gusto. Los materiales empleados son de muy buena calidad. Muy recomendable para todas aquellas personas que tengan mascotas y quieran un collar o arnés espectacular. Muchas gracias.
Marga E.02/07/2019
Placa SAM (Palma de Mallorca, España)
rating
Excelente trabajo, trato muy familiar y directo, placa de calidad excepcional, estamos muy contentos y lo recomendamos a todo el que quiera darle un toque exclusivo y original a su mascota!!
Lenka M.01/27/2019
Aanrader
rating
Voor iedereen die graag iets bijzonders wil voor zijn huisdier!!! Superkwaliteit en bijzonder mooie ontwerpen!!!
Debby B.01/03/2019
Webshop
rating
Krijgt mooi optijd bericht van je bestelling en wanneer die verzonden wordt.
Heel fijn dat je voor je eigen taal kunt kiezen!
Willeke S.12/17/2018
Galgo hondenhalsband en riem voor Bella
rating
Heel mooi, handig in gebruik. Zit prima, gesp werkt goed.
Paar puntjes: galgo halsband kan 1 cm breder en de riem wel 20 cm langer. Ik wil graag een foto sturen, maar dat kan hier niet en ik gebruik geen Facebook.
M T M.12/05/2018
collier
rating
superbe collier ! merci a vous
Sandrine B.11/02/2018
Nette webwinkel
rating
Webwinkel is overzichtelijk en helder.
Leontine R.10/18/2018
Viel schöner als gedacht!
rating
Ich bin total begeistert. Kurz zuvor hatte ich eine Metallmarke bestellt, die aufgrund der Adresse viel zu groß und plump ausfiel. Nie hätte ich gedacht, dass diese hier so zierlich ausfallen könnte und dennoch mit Namen und kompletter Adresse verstehen. Dabei ist sie so schön, klappert nicht und wurde schon viel bewundert. Sehr schneller Versand. Werde ich immer wieder kaufen.
Ute S.10/07/2018
Heel mooi!!
rating
Vind de bandjes prachtig en ook nog voor een leuke prijs.Ook de penning van hout is erg mooi. Echt super!!!
saskia s.10/03/2018
Zeer mooi
rating

Zeer mooie halsband, prachtig afgewerkt. Helaas veel te groot, dus ligt in de kast. De band had gerust drie centimeter korter mogen zijn en de gaatjes dus meer opgeschoven. Jammer dat hij nu in de kast ligt en ik haar een ander moet aandoen, dat belange zo mooi niet is, maar haar wel past...

kelly c.09/14/2018
Answer:

Hallo Kelly. Het spijt ons. Kattenhalsbanden maken we maar in één maat die de meeste katten past. Helaas in jouw geval niet. Je kunt ons de halsband gewoon terugsturen en dan krijg je je geld terug. Omdat je hem zo mooi vind kun je hem misschien ook bewaren voor misschien een nieuw kat in de toekomst. Of wellicht also Kado? We wachten af wat het wordt. Groetjes, Jeroen - Superpipapo -----------------


Antwoord van Kelly: 


Hey Rikst en Jeroen 



Geen probleem, mijn Siamees (9m) is nog niet volledig volgroeid dus ik laat het nog eventjes aan kant liggen. Ik heb er al mijn telefoonnr ingeschreven aan de binnenkant, dus terugsturen of cadeau doen is geen optie. Bedankt voor de feedback! Vele groetjes terug! 


Kelly 


Verstuurd vanaf mijn iPhone

Superpipapo: In Style with Your Pet! - Average rating: 9.8/10 - Number of reviews: 91
Showing 1 - 20 of 0 items