Customer reviews about Superpipapo: In Style with Your Pet!

Summary
positive98.3%(116 reviews)
Average rating: 9.8/10neutral1.7%(2 reviews)
Number of reviews: 118negative0%(0 reviews)

- PLEASE LEAVE YOUR OWN OPINION ABOUT SUPERPIPAPO! Sure we hope you are satisfied. But also we are pleased to hear what according to you can be done differently! Many thanks in advance!


Top!
rating
Super mooie bandjes voor onze 2 katten Ed en Jack. Mooi afgewerkt en een leuke hanger voor naam en evt telefoonnummer. Snelle levering en top contact over status bestelling en levering. Blij mee. Aanrader!
Tamara Piper
Tamara P.11/21/2020
Eyüp Sultan, Bengaal
rating
Leuke website. "Anders dan anders collectie"
De aankoop is goed bevallen, ook door mijn omgeving
Bert S.08/28/2020
Hundehalsbänder/Leinen
rating
Suuuuuper schöne, individuelle Leinen, Halsbänder ect für Hunde. Tolle Verarbeitung. Sie kommen sehr gut bei meinen Kunden an! Werde bald wieder neue Ware bestellen. Ich freue mich schon. 10000 Dank. Moni
Monika H.08/28/2020
Precioso collar
rating
Es igual que la imagen de la web. Muy bien hecho y mi gatita está preciosa con el
Vicky M.08/27/2020
Wauw, unieke, mooie kwaliteit en super service
rating
Prachtige originele handgemaakte kattenhalsbanden.
Stevig en toch helemaal van soepel leer. Mooi afgewerkt. 2 bandjes besteld waarvan 1 met afwijkend ontwerp. We krijgen veel complimenten van andere over de halsbanden en ook de kattenpenning van olijfhout valt erg in de smaak. Vriendelijk contact, ze denken met je mee als je het ontwerp net iets anders wilt en dat ook nog met een snelle levering uit Spanje. Super blij!
A. M.08/18/2020
Penning hond
rating
We zijn heel blij met de gegraveerde penning voor de hond. Dankjewel!
C. N.08/18/2020
Treesje Hulsken
rating

Wij zijn uiteindelijk tevreden maar hebben het nekbandje van het tuigje moeten verlengen. Het staat haar prachtig!

Mirjam H.08/17/2020
Answer:

We zijn blij dat het gelukt is. Wij hanteren een gemiddelde lengte van het verbindingstuk....Dat is eigenlijk altijd voldoende..Maar uiteraard, er zijn veel verschillende soorten honden en verhoudingen....Goed dat het zo is opgelost en nthousiast over het reultaat!
Bedankt en groeten, Jeroen & Rikst - Superpipapo

Chapa identificacion
rating
Como ya dije en otra ocasion, es muy bonita, original y elegante, la unica pega es que tarda en llegar, pero bueno, correos es correos...
carlos d.06/18/2020
Goed
rating
Overzichtelijk en veel keuze. Bestellen gaat prima. Zeer tevreden
Chimene H.02/05/2020
une belle boutique au nom surprenant
rating

je ne sais pas quelle est l'histoire de cette boutique, mais la qualité est au rendez vous et une creativité également poursuivez ainsi

FLEUR C.05/17/2020
halsband, riem en hondenpenning
rating
super tevreden, zeer goede service, supervriendelijke eerlijke mensen, zeer mooie design halsbanden en riemen. groetjes uit belgie, Carla en bandiet
carla h.05/12/2020
Unique products and very good customer care
rating
Nicely handcrafted articles with a professional customer service, making sure that what you order fits to your needs.
Gabor O.05/04/2020
Simplemente geniales
rating
Maravillosos. Un trato personal y estupendo. Los collares perfectos y preciosos. Lo recomiendo a todos aquellos que busquen algo especial para sus mascotas.
Isabel V.12/18/2019
Hundemarke Olivenholz
rating
Super Team, sehr gute Qualität, prompte Lieferung. Alles Top !!
Sabine S.12/09/2019
Chiara e Brioche
rating
Guinzaglio bellissimo!ottima qualità e molto elegante. Brioche sarà bellissima. Azienda molto seria e moto disponibile. Risponde rapide sicuramente consigliato
Chiara C.11/13/2019
e shop
rating
superbes modèles , originaux et très seyants, fidèles aux descritions et photos
commande facile et livraison rapide .
Marie B.11/03/2019
Sehr schönes Halsband für unsere Katzr
rating
Liebes Team, vielen Dank für das sehr schöne Halsband. Es ist sehr hochwertig und steht unserer Katze ausgezeichnet. Auch Euer Service ist sehr gut! Viel Erfolg weiterhin!
Gernot S.11/02/2019
Katzenhalsbänder
rating
Super schöne Halsbänder, gute Verarbeitung und auch das Preis-/Leistungsverhältnis stimmt. Für die beiden Nakis (Sphynx) leider etwas hart.
Sibylle W.10/29/2019
Tai
rating
Prachtige halsband voor mijn katje, super mooi
S. P.10/19/2019
Happy Flowers!
rating
We are in love with the beautiful, custom craftsmanship in the happy style leather flower collar for our Bella! We looked far and wide and finally found Superpipapo, and we couldn't be happier. Customer service was outstanding. Accommodations were made so we could place an order from the U.S.A., attention to detail was spot on and shipping was very well communicated. The Spanish olive wood tag is a special, unique, bonus find that we hadn't planned on, it's awesome! Great people, great company, great products! Thank you!
Jenny L.10/16/2019
Superpipapo: In Style with Your Pet! - Average rating: 9.8/10 - Number of reviews: 118
Showing 1 - 20 of 0 items