Commentaires des clients sur Superpipapo: In Style with Your Pet!

Résumé
positive98.3%(113 Commentaires)
Évaluation moyenne: 9.8/10neutral1.7%(2 Commentaires)
Nombre de commentaires 115negative0%(0 Commentaires)

- S'IL VOUS PLAÎT LAISSER VOTRE PROPRE OPINION DE SUPERPIPAPO! Bien sûr nous espérons que vous êtes satisfait. Mais nous sommes également heureux d'entendre ce qui selon vous peut être fait différemment! Merci d'avance!


Precioso collar
rating
Es igual que la imagen de la web. Muy bien hecho y mi gatita está preciosa con el
Vicky M.2020-08-27
Wauw, unieke, mooie kwaliteit en super service
rating
Prachtige originele handgemaakte kattenhalsbanden.
Stevig en toch helemaal van soepel leer. Mooi afgewerkt. 2 bandjes besteld waarvan 1 met afwijkend ontwerp. We krijgen veel complimenten van andere over de halsbanden en ook de kattenpenning van olijfhout valt erg in de smaak. Vriendelijk contact, ze denken met je mee als je het ontwerp net iets anders wilt en dat ook nog met een snelle levering uit Spanje. Super blij!
A. M.2020-08-18
Penning hond
rating
We zijn heel blij met de gegraveerde penning voor de hond. Dankjewel!
C. N.2020-08-18
Treesje Hulsken
rating

Wij zijn uiteindelijk tevreden maar hebben het nekbandje van het tuigje moeten verlengen. Het staat haar prachtig!

Mirjam H.2020-08-17
Réponse:

We zijn blij dat het gelukt is. Wij hanteren een gemiddelde lengte van het verbindingstuk....Dat is eigenlijk altijd voldoende..Maar uiteraard, er zijn veel verschillende soorten honden en verhoudingen....Goed dat het zo is opgelost en nthousiast over het reultaat!
Bedankt en groeten, Jeroen & Rikst - Superpipapo

Chapa identificacion
rating
Como ya dije en otra ocasion, es muy bonita, original y elegante, la unica pega es que tarda en llegar, pero bueno, correos es correos...
carlos d.2020-06-18
Goed
rating
Overzichtelijk en veel keuze. Bestellen gaat prima. Zeer tevreden
Chimene H.2020-02-05
une belle boutique au nom surprenant
rating

je ne sais pas quelle est l'histoire de cette boutique, mais la qualité est au rendez vous et une creativité également poursuivez ainsi

FLEUR C.2020-05-17
halsband, riem en hondenpenning
rating
super tevreden, zeer goede service, supervriendelijke eerlijke mensen, zeer mooie design halsbanden en riemen. groetjes uit belgie, Carla en bandiet
carla h.2020-05-12
Unique products and very good customer care
rating
Nicely handcrafted articles with a professional customer service, making sure that what you order fits to your needs.
Gabor O.2020-05-04
Simplemente geniales
rating
Maravillosos. Un trato personal y estupendo. Los collares perfectos y preciosos. Lo recomiendo a todos aquellos que busquen algo especial para sus mascotas.
Isabel V.2019-12-18
Hundemarke Olivenholz
rating
Super Team, sehr gute Qualität, prompte Lieferung. Alles Top !!
Sabine S.2019-12-09
Chiara e Brioche
rating
Guinzaglio bellissimo!ottima qualità e molto elegante. Brioche sarà bellissima. Azienda molto seria e moto disponibile. Risponde rapide sicuramente consigliato
Chiara C.2019-11-13
e shop
rating
superbes modèles , originaux et très seyants, fidèles aux descritions et photos
commande facile et livraison rapide .
Marie B.2019-11-03
Sehr schönes Halsband für unsere Katzr
rating
Liebes Team, vielen Dank für das sehr schöne Halsband. Es ist sehr hochwertig und steht unserer Katze ausgezeichnet. Auch Euer Service ist sehr gut! Viel Erfolg weiterhin!
Gernot S.2019-11-02
Katzenhalsbänder
rating
Super schöne Halsbänder, gute Verarbeitung und auch das Preis-/Leistungsverhältnis stimmt. Für die beiden Nakis (Sphynx) leider etwas hart.
Sibylle W.2019-10-29
Tai
rating
Prachtige halsband voor mijn katje, super mooi
S. P.2019-10-19
Happy Flowers!
rating
We are in love with the beautiful, custom craftsmanship in the happy style leather flower collar for our Bella! We looked far and wide and finally found Superpipapo, and we couldn't be happier. Customer service was outstanding. Accommodations were made so we could place an order from the U.S.A., attention to detail was spot on and shipping was very well communicated. The Spanish olive wood tag is a special, unique, bonus find that we hadn't planned on, it's awesome! Great people, great company, great products! Thank you!
Jenny L.2019-10-16
Top webshop!
rating
Altijd super geholpen en een geweldige vertrouwende service.
Komen hun beloftes na en snelle levering. Uiteindelijk waar het om draait een fantastisch mooi product...ruime keuze en goed van langdurig kwaliteit. Mijn kat loopt en weer modieus en stralend bij maar ook een trotse baasje kan er zeker van genieten ....dankjewel Rikst en Jeroen voor het maken van dit product!!!
M E.2019-09-02
Placa para gato
rating
Muy contenta, la placa llegó muy rápido y todo bien es muy bonita. Destacar la amabilidad y paciencia de la persona que me atendió por wasap, aclaró tadas mis dudas, sin duda cuando lo vuelva a necesitar repetiré.
Rosario M.2019-08-12
Zwart lederen tuigje en halsband Spikes Hip & Cool
rating
Het bestelde tuigje en halsband passen perfect!
Zeer mooie studs , ook heel blij met de bijpassende leiband , met hetzelfde ontwerp als het tuigje en halsband. Echt een aanrader om steeds de bijpassende leiband mee te bestellen!!
Véronique V.2019-07-29
Superpipapo: In Style with Your Pet! - Évaluation moyenne: 9.8/10 - Nombre de commentaires 115
Résultats 1 - 20 sur 0.