Beoordelingen over Superpipapo: In Style with Your Pet!

Overzicht
positive98.1%(105 beoordelingen)
Gemiddelde beoordeling: 9.8/10neutral1.9%(2 beoordelingen)
Aantal beoordelingen: 107negative0%(0 beoordelingen)

- LAAT JE EIGEN OORDEEL OVER SUPERPIPAPO ACHTER! Uiteraard hopen we dat je tevreden bent. Maar ook horen we graag wat volgens jou anders kan. Bij voorbaat dank!


Goed
rating
Overzichtelijk en veel keuze. Bestellen gaat prima. Zeer tevreden
Chimene H.2020-02-05
Simplemente geniales
rating
Maravillosos. Un trato personal y estupendo. Los collares perfectos y preciosos. Lo recomiendo a todos aquellos que busquen algo especial para sus mascotas.
Isabel V.2019-12-18
Hundemarke Olivenholz
rating
Super Team, sehr gute Qualität, prompte Lieferung. Alles Top !!
Sabine S.2019-12-09
Chiara e Brioche
rating
Guinzaglio bellissimo!ottima qualità e molto elegante. Brioche sarà bellissima. Azienda molto seria e moto disponibile. Risponde rapide sicuramente consigliato
Chiara C.2019-11-13
e shop
rating
superbes modèles , originaux et très seyants, fidèles aux descritions et photos
commande facile et livraison rapide .
Marie B.2019-11-03
Sehr schönes Halsband für unsere Katzr
rating
Liebes Team, vielen Dank für das sehr schöne Halsband. Es ist sehr hochwertig und steht unserer Katze ausgezeichnet. Auch Euer Service ist sehr gut! Viel Erfolg weiterhin!
Gernot S.2019-11-02
Katzenhalsbänder
rating
Super schöne Halsbänder, gute Verarbeitung und auch das Preis-/Leistungsverhältnis stimmt. Für die beiden Nakis (Sphynx) leider etwas hart.
Sibylle W.2019-10-29
Tai
rating
Prachtige halsband voor mijn katje, super mooi
S. P.2019-10-19
Happy Flowers!
rating
We are in love with the beautiful, custom craftsmanship in the happy style leather flower collar for our Bella! We looked far and wide and finally found Superpipapo, and we couldn't be happier. Customer service was outstanding. Accommodations were made so we could place an order from the U.S.A., attention to detail was spot on and shipping was very well communicated. The Spanish olive wood tag is a special, unique, bonus find that we hadn't planned on, it's awesome! Great people, great company, great products! Thank you!
Jenny L.2019-10-16
Top webshop!
rating
Altijd super geholpen en een geweldige vertrouwende service.
Komen hun beloftes na en snelle levering. Uiteindelijk waar het om draait een fantastisch mooi product...ruime keuze en goed van langdurig kwaliteit. Mijn kat loopt en weer modieus en stralend bij maar ook een trotse baasje kan er zeker van genieten ....dankjewel Rikst en Jeroen voor het maken van dit product!!!
M E.2019-09-02
Placa para gato
rating
Muy contenta, la placa llegó muy rápido y todo bien es muy bonita. Destacar la amabilidad y paciencia de la persona que me atendió por wasap, aclaró tadas mis dudas, sin duda cuando lo vuelva a necesitar repetiré.
Rosario M.2019-08-12
Zwart lederen tuigje en halsband Spikes Hip & Cool
rating
Het bestelde tuigje en halsband passen perfect!
Zeer mooie studs , ook heel blij met de bijpassende leiband , met hetzelfde ontwerp als het tuigje en halsband. Echt een aanrader om steeds de bijpassende leiband mee te bestellen!!
Véronique V.2019-07-29
Webwinkel
rating
Leuke website/winkel
trudy v.2019-07-18
Goed
rating
Uitstekend weergegeven
theo d.2019-07-11
Placa de Madera
rating
La Placa de Madera identificadora de mascotas, es una pasada de original y de bonita.
Además me asesoraron en todo momento y el trato al cliente es de 10.
Mercedes R.2019-07-02
Saskia
rating
Derde bandje van superpipapo ,mooi leer bandje met roosjes.Ook weer met de mooie penning met naam.
saskia s.2019-06-16
Alles wunderbar
rating
Ich habe schon mehrere Halsbänder für unsere Hundinnen hier gekauft und bin nach wie vor begeistert
Katja L.2019-06-13
Repetimos!
rating
Hace 4 años compramos dos placas de madera para nuestros perretes y todavía nos duran en perfecto estado!
Ahora hemos comprado dos mas para otros arneses y tenerlas de repuesto por si se nos pierden.
Ingrid S.2019-05-27
Genial
rating
Mi perrita Diva y yo estamos super contentas tanto con el diseño de la placa identificativa como con su tamaño y acabado.
Viene con un barniz brillante para no estropearse y el tamaño pequeño para mi perra de 6,5 kilos resulta perfecto.
Estamos muy satisfechas.
Muchas gracias, Jeroen y todo el equipo de Superpipapo en general.
Un saludo, Andrea.
Andrea I.2019-05-18
Boheems design honden halsband
rating
blij met Silke haar mooie halsband.
prachtige website en bijzondere producten.
Thea.
Thea A.2019-04-27
Superpipapo: In Style with Your Pet! - Gemiddelde beoordeling: 9.8/10 - Aantal beoordelingen: 107
Toont 1 - 20 van de 0 items