Beoordelingen over Superpipapo: In Style with Your Pet!

Overzicht
positive97.4%(74 beoordelingen)
Gemiddelde beoordeling: 9.8/10neutral2.6%(2 beoordelingen)
Aantal beoordelingen: 76negative0%(0 beoordelingen)

- LAAT JE EIGEN OORDEEL OVER SUPERPIPAPO ACHTER! Uiteraard hopen we dat je tevreden bent. Maar ook horen we graag wat volgens jou anders kan. Bij voorbaat dank!


collier
rating
superbe collier ! merci a vous
Sandrine B.2018-11-02
Nette webwinkel
rating
Webwinkel is overzichtelijk en helder.
Leontine R.2018-10-18
Viel schöner als gedacht!
rating
Ich bin total begeistert. Kurz zuvor hatte ich eine Metallmarke bestellt, die aufgrund der Adresse viel zu groß und plump ausfiel. Nie hätte ich gedacht, dass diese hier so zierlich ausfallen könnte und dennoch mit Namen und kompletter Adresse verstehen. Dabei ist sie so schön, klappert nicht und wurde schon viel bewundert. Sehr schneller Versand. Werde ich immer wieder kaufen.
Ute S.2018-10-07
Heel mooi!!
rating
Vind de bandjes prachtig en ook nog voor een leuke prijs.Ook de penning van hout is erg mooi. Echt super!!!
saskia s.2018-10-03
Zeer mooi
rating

Zeer mooie halsband, prachtig afgewerkt. Helaas veel te groot, dus ligt in de kast. De band had gerust drie centimeter korter mogen zijn en de gaatjes dus meer opgeschoven. Jammer dat hij nu in de kast ligt en ik haar een ander moet aandoen, dat belange zo mooi niet is, maar haar wel past...

kelly c.2018-09-14
Antwoord:

Hallo Kelly. Het spijt ons. Kattenhalsbanden maken we maar in één maat die de meeste katten past. Helaas in jouw geval niet. Je kunt ons de halsband gewoon terugsturen en dan krijg je je geld terug. Omdat je hem zo mooi vind kun je hem misschien ook bewaren voor misschien een nieuw kat in de toekomst. Of wellicht also Kado? We wachten af wat het wordt. Groetjes, Jeroen - Superpipapo -----------------


Antwoord van Kelly: 


Hey Rikst en Jeroen 



Geen probleem, mijn Siamees (9m) is nog niet volledig volgroeid dus ik laat het nog eventjes aan kant liggen. Ik heb er al mijn telefoonnr ingeschreven aan de binnenkant, dus terugsturen of cadeau doen is geen optie. Bedankt voor de feedback! Vele groetjes terug! 


Kelly 


Verstuurd vanaf mijn iPhone

Original y Preciosa placa!
rating
Ya he perdido la cuenta de las placas identificativas que he comprado para mi peludo y para todos mis peludos amigos. Llaman la atención en el parque por su originalidad y calidad. Mi perro está muy guapo con ella. Muchas gracias como siempre! Nos encanta!
Alexander D.2018-09-10
Tengo 7 gatos
rating
atengo 7 gatos y todos tienen su collar superpipapo. Son los más bonitos de todo el pueblo y cada vez que vamos al veterinario con alguno de ellos alucinan con los collares.
JORDI R.2018-09-04
Top
rating
Mooi website, duidelijke info.
Willeke S.2018-09-03
Supermooie hondenpenning!
rating
Dank voor de mooie, originele olijfhouten hondenpenning. Het is een erg fraaie penning en tegelijkertijd ook heel fijn voor de hond omdat de penning geen "lawaai" maakt aan de riem. Erg geslaagd!!
Christy S.2018-09-03
Armband okergeel
rating
Ik ben erg blij met mijn mooie armband.
vivian d.2018-08-19
Halsband & Anhänger
rating
Meine drei Hunde haben je ein Halsband und einen Olivenholz Anhänger, sie sehen toll aus. Super Service, netter Kontakt und klasse Qualität.
Ich kann Superpipapo weiter empfehlen.
Lg Melanie Wodack
Name N.2018-08-18
Fantastic Service and Quality Collars
rating
I can't fault the level of service I received. I was kept up to date throughout the ordering process and the 2 cat collars I received were excellent quality and look fantastic on my 2 cats. I would fully recommend and would definitely use Superpipapo again.
Nick T.2018-08-13
Super schöne Halsbänder
rating
Habe bereits verschiedene Halsbänder bestellt und bin begeistert
Martina B.2018-08-13
Julie
rating
My dog Amber and I love your designs and own about 8 bracelets and 4collars now...they are our treat to ourselves...we love Superpipapo....!!!
Julie U.2018-07-07
⭐⭐⭐⭐⭐
rating
Super Shop ❤super ware, qualitativ sehr hochwertig ❤ einfach nur Wahnsinn ⭐⭐⭐⭐⭐
Simone W.2018-07-07
Una
rating
Heel tevreden.
Heel vriendelijke mensen die geen 1 vraag teveel vinden.
Prima verder geholpen en prachtige kwaliteit met mooie afwerking.
Zeker een aanrader en je kan met een gerust hart bestellen.
Prachtig.
Raes V.2018-07-05
hondenhalsbandjes
rating
wij zijn er super tevreden mee en de hondjes ook groetjes Angelique van Esch.
ajcpm v.2018-06-28
Precioso collar
rating
Un collar muy bonito, original y de calidad para una de mis gatita. Poco a poco iré comprando para a los demás...
Ana M.2018-06-17
Penning van olijfhout
rating
Heel erg tevreden over de mooie penning. De bestelling was ook snel geleverd en het advies over welke maat te nemen erg welkom.
Margareth P.2018-06-15
Placa Luna
rating
Me encanta, es original, muy bonito y ligero.
Muy buena compra.
Leila O.2018-06-07
Superpipapo: In Style with Your Pet! - Gemiddelde beoordeling: 9.8/10 - Aantal beoordelingen: 76
Toont 1 - 20 van de 0 items