SUPERPIPAPO

In Style with Your Pet!

The Most Original Handmade Designs for Dogs & Cats

Veilige Kattenhalsbandjes met Unieke Originele Designs

Originele handgemaakte leren kattenbandjes met veiligheidssluiting!
Alle Designs van onze Veilige Kattenhalsbandjes zijn Exclusief en Handgemaakt van Hoge Kwaliteit Leer! Klik en ga naar de Webwinkel!

Vind hier veilige kattenhalsbandjes met unieke designs. Ze zijn allemaal door superpipapo  ontworpen en gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit leer. En dit tegen scherpe prijzen. GA SNEL NAAR DE WEBWINKEL!

Alle veilige kattenhalsbandjes hebben een elastisch beschermingssysteem /veiligheidssluiting! Je kat is altijd veilig mocht hij/zij ergens blijven haken!

De leren veilige kattenhalsbandjes worden speciaal voor mij gemaakt en gesneden in de Spaanse provincie Alicante – bij uitstek de beste leerspecialisten van Spanje.

Ik gebruik voor mijn designs hoge kwaliteit accessoires, waarvan de meeste van zamak. Verder gebruik ik voor de versieringen Spaans leer, sterke leuke  stoffen of andere resistente materialen!

De materialen test ik met mijn eigen katten en ook honden. Ik woon aan de middellandse zee waar zout en zon elk materiaal fanatiek aantasten! Zo krijg ik een goed beeld van de kwaliteit en toepasbaarheid en baseer ik hierop mijn keuzes.

Koop altijd veilige kattenhalsbandjes voor je kat want je houdt van hem/haar!

Je kunt ook een  mooie bijpassende leren armband voor jezelf bestellen!- In Style with Your Pet met Superpipapo!

Zijn er nu geen veilige kattenhalsbandjes die je leuk of moo vindt, blijf de site bezoeken want ik ontwerp steeds nieuwe kattenhalsbandjes!

Maten van de veilige Kattenhalsbandjes:

Halsmaat 19cm – 24cm
Halsband: 29cm x 12mm x 3mm

We hopen dat je een leuk bandje vindt en besteld!

Bedankt van Superpipapo

Over veilige kattenhalsbandjes!